Πολιτική επιστροφών

Για όλες τις επιστροφές προϊόντων είναι απαραίτητο, τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους κατάσταση, αχρησιμοποίητα και να επιστραφούν σε διάστημα εντός 20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν με το ίδιο προϊόν σε άλλο νούμερο ή με κάποιο άλλο σχέδιο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχει διαθέσιμο, στο τηλ.210-9833121

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές/επιστροφές σε όλα τα σλιπ εσωρούχων: slip, string και brazilian, επειδή έρχονται σε επαφή με ευαίσθητες περιοχές.

 

Διαδικασία Επιστροφής

Η διαδικασία επιστροφής ή ανταλλαγής είναι η εξής:

Επιστροφή Ελαττωματικού Προϊόντος:

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με την Montero ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail (info@montero.gr) ή τηλεφωνικώς (+30 210 9833121) για να εγκριθεί η επιστροφή σας.
  • Η επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής. Τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εμάς.

Επιστροφή μη Ελαττωματικού Προϊόντος ή Ανταλλαγή Προϊόντος:

Επιστροφή ή ανταλλαγή γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με την Montero ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail (info@montero.gr) ή τηλεφωνικώς (+30 210 9833121) για να εγκριθεί η επιστροφή σας και σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, να αιτηθείτε επιστροφή του ποσού αγοράς.

Ο αποστολέας αναλαμβάνει τα μεταφορικά με εταιρία της επιλογής του (χρέωση αποστολέα). Εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, θα εγκριθεί η αίτηση επιστροφής χρημάτων και θα σας καταθέσουμε την αξία του προϊόντος στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το δέμα σας. Σε παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας ή Paypal η επιστροφή της αξίας των προϊόντων γίνεται στον αντίστοιχο λογαριασμό. Σε αντίθετη περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων και την επιστροφή του δέματος αυτού.

Η επιστροφή χρημάτων αφορά της αξία των προϊόντων.

Οποιαδήποτε έξτρα χρέωση από υπηρεσίες της courier δεν επιστρέφονται.

 

Γενικοί Κανόνες Επιστροφών

Είναι εφικτή η αλλαγή/επιστροφή των προϊόντων, εφόσον η συσκευασία είναι στην αρχική της κατάσταση, δεν έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια & το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση.

Πακέτα προϊόντων (πακέτα που περιέχουν πάνω από ένα κομμάτι) όπως κιλοτάκια, κάλτσες κ.λπ., θεωρούνται ΕΝΑ κομμάτι. Έτσι η συσκευασία θα πρέπει να μην έχει ανοιχτεί και δεν επιστρέφονται μέρη του πακέτου ή μεμονωμένα κομμάτια.

Επίσης, δεν δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων που έχουν φορεθεί ή πλυθεί.

Σε περίπτωση επιστροφής χωρίς ενημέρωση ή με χρέωση Montero, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

Η Montero διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές/ανταλλαγές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους Όρους της Πολιτικής Επιστροφών που αναφέρονται πιο πάνω.