Λίγο πριν τη δεκαετία του ’70, ο Ηλίας και η Ελένη Γιαννούτσικου αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση, σε ένα μικρό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Ταυτόχρονα, ξεκίνησε και η χονδρική πώληση σε άλλα καταστήματα. Οι βασικές εταιρείες εκπροσώπησης την δεκαετία ΄70 και του ’80 ήταν οι Γερμανικές κάλτσες Elbeo και τα Γαλλικά εσώρουχα Lejaby. Τα παιδιά τους ανέλαβαν την διοίκηση της εταιρείας το 1988.

Επόμενο μεγάλο βήμα της Ilen Fashion αποτελεί η δημιουργία-κατασκευή-πώληση των μαγιώ Club Neuf, το 1993. Με γαλλικό σχεδιασμό, άριστη ποιότητα, και χαμηλές τιμές, οι πωλήσεις εκτοξεύτηκαν, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η Club Neuf υπήρξαν μία από τις κορυφαίες εταιρείες μαγιό, στην Ελλάδα με εξαγωγές σε Κύπρο, Τσεχία, Λίβανο, Ουγγαρία και Ιταλία.

Σήμερα η Montero Clothes αποτελεί τη συνέχεια των προσπαθειών μας να σας εξυπηρετήσουμε και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την αφοσίωση και την αγάπη που μας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το προσωπικό μας για την υποστήριξή τους στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας.

MONTERP CLOTHES
Φραγκούλη 6,
Άλιμος 17456, Αθήνα
210-9833121